Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής 22-28 Αυγούστου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής 22-28 Αυγούστου

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» από 22 έως 28 Αυγούστου 2018.

Θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

Τετάρτη 22 Αυγούστου

21:00 – «Citizen Xenos».

Προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Ντοκιμαντέρ του Λουκά Παλιοκρασά για το προσφυγικό, γυρισμένο στη Λέσβο.

Πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η ταινία διερευνά τις ριζικές αλλαγές στη ζωή των προσφύγων, των εθελοντών και των ντόπιων μέσα στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση της σύγχρονης εποχής. Ο σκηνοθέτης θα είναι παρών και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Πέμπτη 23 και Παρασκευή 24 Αυγούστου

21:00 – «Η Ληστεία».

Γαλλική ταινία θρίλερ σε σκηνοθεσία Τζέλα Μπαμπλουανί με τους Βενσάν Ροτιέ, Μπενουά Μαζιμέλ, Ζορζ Μπαμπλουανί.

Δύο φίλοι μαζί με την αδερφή του ενός αποφασίζουν να διαρρήξουν το πολυτελές σπίτι ενός άντρα, τον οποίο είδαν να μεταφέρει εκεί μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως πρόκειται για ένα κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο εκβιάζει η μαφία των ναρκωτικών.

23:00 – «Η Ληστεία».

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Αυγούστου

21:00 – «Εκδίκηση με στυλ».

Αμερικανική κωμωδία σε σκηνοθεσία Ζακ Μπραφ με τους Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Άλαν Άρκιν, Αν-Μάργκρετ.

Με περικομμένες συντάξεις και στριμωγμένοι από τις τράπεζες, τρεις ηλικιωμένοι φίλοι αποφασίζουν να αντιδράσουν σχεδιάζοντας την… τέλεια ληστεία.

23:00 – «Εκδίκηση με στυλ».

Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Αυγούστου

21:00 – «Το Μαγικό Σπίτι».

Βελγική ταινία animation για όλες τις ηλικίες σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρουσόν.

Ο μικρός κι εγκαταλελειμμένος από τους ιδιοκτήτες του γάτος Θάντερ αναζητά καταφύγιο στη γεμάτη ρομποτάκια και μηχανοκίνητα παιχνίδια έπαυλη του γερο-εφευρέτη Λορέντζο. Εκείνος τον καλοδέχεται, όχι όμως και ο λαγός Τζακ με την ποντικίνα Μάγκι που συνωμοτούν εναντίον του, ακόμη και όταν ο πονηρός ανιψιός του Λορέντζο σχεδιάζει να στείλει τον θείο του σε γηροκομείο και να οικειοποιηθεί την περιουσία του.

23:00 – «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα».

Γερμανο-ελβετική δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Μπιλ Όγκαστ με τους Τζέρεμι Άιρονς, Μαρτίνα Γκέντεκ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Μέλανι Λοράν.

Σώζοντας μια κοπέλα από την αυτοκτονία, ο Ελβετός πανεπιστημιακός Ράιμουντ Γκριγκόριους θα βρεθεί από τη Βέρνη στη Λισαβόνα και από εκεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης πορτογαλικής ιστορίας.

Ο κινηματογράφος λειτουργεί στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» και η είσοδος στις κινηματογραφικές προβολές είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet