Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος» από 11 έως 17 Ιουλίου
Κινηματογράφος-Θέατρο

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος» από 11 έως 17 Ιουλίου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» στον όμορφο και δροσερό χώρο στο πάρκο «Στ. Κωτσης».

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, τις πρώτες ημέρες προβολών πλήθος κινηματογραφόφιλων πλημμυρίζει κάθε βράδυ τον κινηματογράφο με αποτέλεσμα οι εκατοντάδες καρέκλες (στην πρεμιέρα έφτασαν τις 380) να μην επαρκούν και να καταλαμβάνονται πεζούλια ή να υπάρχουν ακόμα και όρθιοι.

Οι προβολές συνεχίζονται την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου ως εξής:

Πέμπτη 11/7 – Παρασκευή 12/7:

21:00 «Ο Πρόεδρος». Αργεντίνικη ταινία, 2017, σκηνοθεσία Σαντιάγο Μίτρε με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Ντολόρες Φόνζι, Αλφρέδο Κάστρο. Την ώρα  που ο πρόεδρος της  Αργεντινής κατευθύνεται προς τις  Χιλιανές Άνδεις,  όπου μια σημαντικότατη συνάντηση των ηγετών της Λατινικής Αμερικής ξεκινά και οι πολιτικές πιέσεις από κάθε πλευρά εντείνονται επικίνδυνα, ένα σκάνδαλο το οποίο αφορά την προσωπική του ζωή είναι έτοιμο να ξεσπάσει.
23:00 «Ο Πρόεδρος».

Σάββατο 13/7- Κυριακή 14/7:

21:00 «Για Καλό και για Κακό». Γαλλοβελγική ταινία 2017, σκηνοθεσία Καρίν Ταρντιέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν, Αντρέ Βιλμς. Ένας άντρας μαθαίνει τυχαία πως ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε δεν είναι ο πατέρας του και ξεκινά την αναζήτηση του βιολογικού, γεγονός που θα τον φέρει απέναντι σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.
23:00 «Για Καλό και για Κακό».

Δευτέρα 15/7 – Τρίτη 16/7:

21:00 «Το Aπίθανο Κοάλα». Αμερικανο-αυστραλέζικη παιδική ταινία 2015, σκηνοθεσία Ντιν Τέιλορ. Ο Μπλίνκι Μπιλ είναι ένα μικρό κοάλα που ονειρεύεται να αφήσει τη μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο τελευταίος χάνεται, ο Μπλίνκι πιστεύει πως είναι ακόμα ζωντανός και ξεκινάει μια περιπέτεια αναζήτησής του που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο.
23:00 «Η Κραυγή». Ιταλο-αμερικανική ταινία 1957, σκηνοθεσία Μικελάντζελο Άντονιόνι με τους: Στιβ Κόχραν, Αλίντα Βάλι, Μπέτσι Μπλερ, Γκαμπριέλα Παλότα. Ο Άλντο έχει παράνομο δεσμό εδώ και πολλά χρόνια με την Ίρμα. Όταν όμως εκείνη πληροφορείται τον θάνατο του συζύγου της στην Αυστραλία, διώχνει από κοντά της τον Άλντο για χάρη ενός άλλου άνδρα. Συντετριμμένος, ο Άλντο περιπλανιέται στην κοιλάδα του Πάδου, προσπαθώντας να βρει παρηγοριά σε τρεις άλλες γυναίκες. Πρώτη ταινία της ωριμότητας του Αντονιόνι, δείχνει ακόμα την επίδραση του νεορεαλισμού, με το τοπίο του Πάδου να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ατμόσφαιρα. Βραβείο καλύτερης ταινίας Φεστιβάλ Λοκάρνο 1957.  

Τετάρτη 17/7:

21:00 «Η Νιότη». Ιταλία 2015, σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο, με τους Μάικλ Κέιν, Ρέιτσελ Βάις, Τζέιν Φόντα, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μόνικα Μπελούτσι. Ο Φρεντ, μουσικοσυνθέτης και διευθυντής ορχήστρας, και ο Μικ, κινηματογραφικός σκηνοθέτης, είναι δύο ηλικιωμένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων. Κι ενώ ο δεύτερος θέλει να τελειώσει το σενάριο της τελευταίας ταινίας-καλλιτεχνικής διαθήκης του, ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά. Μέχρι που δέχεται μια απρόσμενη, υψηλού κύρους πρόσκληση…

Το πλήρες πρόγραμμα του Κινηματογράφου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet