Φυσάει Κόντρα: Θα βοηθήσουμε όλοι να ξαναφτιαχτεί το Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Φυσάει Κόντρα: Θα βοηθήσουμε όλοι να ξαναφτιαχτεί το Θέατρο Ρεματιάς

«Θα βοηθήσουμε όλοι» για να ξαναφτιαχτεί το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου σημειώνει η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, δηλώνοντας τη συμπαράστασή της στους πολίτες του Χαλανδρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Το Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι θα ξαναφτιαχτεί… και θα βοηθήσουμε όλοι!

Η Δημοτική Παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή καταγγέλλει με αποτροπιασμό τον εμπρησμό του Θεάτρου της Ρεματιάς στον όμορο Δήμο Χαλανδρίου.

Το Θέατρο της Ρεματιάς αποτέλεσε καρπό των αγώνων των κατοίκων του Χαλανδρίου. Αντιπάλεψαν τα αδηφάγα ιδιωτικά συμφέροντα και νίκησαν. Το Θέατρο ήταν ένας υπέροχος χώρος πολιτισμού και συνάντησης όχι μόνο της κοινωνίας του Χαλανδρίου αλλά και όλης της Αττικής.

Το πολιτικό και οικονομικό παρακράτος προχώρησε σε μια πράξη ταιριαστή με την ιδεολογία και την ηθική του, στον εμπρησμό του Θεάτρου. Είναι προφανές πως η παρουσία της νέας, «ενοχλητικής» δημοτικής αρχής είναι ένα επιπλέον κίνητρο των θρασύδειλων φασιστών. Είναι όμως πολύ γελασμένοι! Είμαστε βέβαιοι πως οι κάτοικοι του γειτονικού μας Δήμου σε ελάχιστο χρόνο θα αποκαταστήσουν τις ζημιές και το Θέατρο θα σφύζει πάλι από ζωή και υψηλής ποιότητας πολιτιστικές δημιουργίες.

Ως ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ είμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Χαλανδρίου, πρόθυμοι να προσφέρουμε κάθε ηθική και υλική στήριξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet