Δύσκολα θα ξεκινήσουν οι προβολές στον δημοτικό κιν/φο μέχρι την Κυριακή 10/7
Πολιτισμός

Δύσκολα θα ξεκινήσουν οι προβολές στον δημοτικό κιν/φο μέχρι την Κυριακή 10/7

Δύσκολα θα επιτευχθεί ο στόχος – δέσμευση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, για έναρξη των προβολών του δημοτικού κινηματογράφου την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016, αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016.

Ειδικότερα, με αφορμή τη συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου για το 2016, σε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ο κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ είπε ότι ισχύει η δέσμευση του δημάρχου και θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μικρή καθυστέρηση, «μίας ή δύο ημερών» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, για άλλη μια φορά, η μειοψηφία διατύπωσε τις ενστάσεις της για το κατά πόσο θα λειτουργήσει ο κινηματογράφος στο πρώην στρατόπεδο «Σπυρούδη», επιμένοντας ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία «δεν πρόκειται ποτέ να δώσει την έγκρισή της για συνάθροιση κοινού σε έναν δασικό χώρο».

Από πλευράς διοίκησης, ο πρόεδρος του Σώματος, Γεράσιμος Βλάχος, απέρριψε την άποψη ότι ο εν λόγω χώρος χαρακτηρίζεται ως «δασικός», ενώ ο κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ υπενθύμισε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφίσει για την άδεια υπαίθριας προβολής τανιών («άρα, άδεια υπάρχει», όπως τόνισε) και ενημέρωσε ότι το όλο θέμα έχει πάρει προέγκριση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ενώ υπάρχει και πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet