Μια ξεχωριστή βραδιά με «Το τέλειο έγκλημα» & τον Β. Κορακάκη
Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή βραδιά με «Το τέλειο έγκλημα» & τον Β. Κορακάκη

Με «Το Τέλειο Έγκλημα» – μια παράδοξη συνύπαρξη από pop-art μελόδραμα, σουΐνγκ, παιδικό κιτς, περιφερόμενες ψευδαισθήσεις και θολές προσευχές – που… διέπραξε ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με τη… συνέργεια της Eιρήνης Τουμπάκη και της Ειρήνης Αραμπατζή, καθώς και με τα λαϊκά τραγούδια – σταθμούς από την τριαντάχρονη μουσική πορεία του Βαγγέλη Κορακάκη, από τον ίδιο και το συγκρότημα του, συνεχίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2016, στον κήπο της ΕΡΤ, η πολιτιστική – μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.

Πολύς κόσμος έδωσε και πάλι το «παρών» στο μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού που λαμβάνει χώρα στον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσε σπουδαίους καλλιτέχνες που, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, πρόσφεραν συγκίνηση, ενθουσιασμό και αληθινή ψυχαγωγία.

Το «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» συνεχίζεται με τις ακόλουθες συναυλίες:

Σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 20:30, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ σε αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες των Σ. Σαμάρα και Θ. Σακελλαρίδη, καθώς και τη «Γιορτή» του Γ. Λαμπελέτ.

Σολίστ: Ειρήνη Καράγιαννη (μέτζο), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Μουσική Διδασκαλία Χορωδίας: Βαλέρι Ορέσκιν, Μουσική Διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου οι 19 από τις 23 μπάντες που διακρίθηκαν, ανάμεσα σε 200 που είχαν πάρει μέρος, στη δράση στήριξης της νεανικής μουσικής δημιουργικότητας από την ΕΡΤ «YourBand@ERT» θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού εορταστικού διημέρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Σάββατο 9/7: Caja Secreta, Brandy Σουαρέ, RIMA oud duo, Canus Lupus, Elevation Trio, HUMAN & Big Shine, RadioSol, Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί και Μορφέας.
  • Κυριακή 10/7: Homemade Lemonade, StarWound, Dorόs, Groove Aloud, DIOPTRA, Ex Girlfriend΄s,  Perfume, Valina & Nefeli, Ital Light, The Sexy Christians και Normal.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet