Στις 19/8 η προβολή της ταινίας «Στρόμπολι, η Γη του Θεού»
Πολιτισμός

Στις 19/8 η προβολή της ταινίας «Στρόμπολι, η Γη του Θεού»

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα προβληθεί στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» η ταινία «Στρόμπολι, η γη του Θεού» που αναβλήθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Η ταινία αναβλήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, λόγω αιφνίδιου τεχνικού προβλήματος.

Ώρες προβολής: 21:00 και 23:00.

«Στρόμπολι, η γη του Θεού»

Ασπρόμαυρη, ιταλική, κοινωνική, ταινία, παραγωγής 1950 και διάρκειας 107΄.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτο Ροσελίνι. Πρωταγωνιστούν οι: Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Μάριο Βιτάλε, Ρέντζα Τσεζάνα, Μάριο Σπόντζα.

Μετά το τέλος  του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η Καρίν, μια νεαρή Λιθουανή, βρίσκεται κλεισμένη σ΄ ένα στρατόπεδο προσφύγων. Μην έχοντας άλλο τρόπο διαφυγής, αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντόνιο, ενός νεαρού φύλακα του στρατοπέδου και τον ακολουθεί στον τόπο καταγωγής του, το νησί Στρόμπολι. Ωστόσο, η ζωή στο νησί δεν διαφέρει και πολύ από τον προηγούμενο εγκλεισμό της. Η Καρίν αδυνατεί να προσαρμοστεί σ΄ αυτό το αφιλόξενο φυσικό περιβάλλον και να γίνει αποδεκτή από τους στενόμυαλους κατοίκους του νησιού. Σταδιακά περιθωριοποιείται και αποξενώνεται ακόμη και από τον ίδιο της τον σύζυγο. Είναι όμως αποφασισμένη πάση θυσία να δραπετεύσει…

Πληροφορίες

Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος»: Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους, Αγία Παρασκευή, τηλ: 210 6016626, 210 6002223 (ΠΑΟΔΑΠ).

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet