«Το κιβώτιο» στις Πολιτιστικές Συναντήσεις «Αλέκος Κοντόπουλος»
Πολιτισμός

«Το κιβώτιο» στις Πολιτιστικές Συναντήσεις «Αλέκος Κοντόπουλος»

Δεύτερη μέρα σήμερα, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, για τον πολιτιστικό θεσμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής «Πολιτιστικές Συναντήσεις 2016 – Αλέκος Κοντόπουλος» και το πρόγραμμα συνεχίζεται με το έργο του Άρη Αλεξάνδρου «Το κιβώτιο».

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος Λόγος» παρουσιάζει σε μορφή θεατρικού μονολόγου το εμβληματικό αυτό έργο της νεοελληνικής λογοτεχνίας (Εκδόσεις Κέδρος – 1974).

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με τη συμμετοχή του ιστορικού, προέδρου του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, Βασίλη Καρδάση και του σκηνοθέτη Φώτη Μακρή. Τη συζήτηση θα συντονίσει η φιλόλογος, πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής, Γεωργία Πίσπα.

Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Φώτης Μακρής, Κλεοπάτρα Τολόγκου

Αφήγηση: Φώτης Μακρής

Σκηνογραφία: Διονύσης Μανουσάκης

Μουσική: Γιώργος Νινιός

Ώρα έναρξης: 21:00.

Κήπος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος»: Κοντοπούλου 13.

Είσοδος ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε λογοτεχνικές συναντήσεις, μουσικές συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις.

Σε όλη τη διάρκεια των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος», το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου θα είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 21:00, με οργανωμένες ξεναγήσεις για τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet