Με ήχους flamenco θα γεμίσει ο κήπος της Βιβλιοθήκης Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

Με ήχους flamenco θα γεμίσει ο κήπος της Βιβλιοθήκης Αγ. Παρασκευής

Με ήχους flamenco θα γεμίσει ο κήπος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού της πόλης Πολιτιστικές Συναντήσεις 2016 «Αλέκος Κοντόπουλος».

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Χρίστος Τζιφάκις, πλαισιωμένος από ομάδα μουσικών της jazz και της latin σκηνής, ερμηνεύει διασκευασμένα αποσπάσματα από το έργο «Flamenco Alchemy», σε σύνθεση του ίδιου, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και flamenco ερμηνείες σε παλιά κωνσταντινοπολίτικα και κρητικά θέματα.

Συντελεστές:

Χρίστος Τζιφάκις
Χρίστος Τζιφάκις

Άλκηστη Τριανταφυλλίδη – τραγούδι

Παναγιώτης Μπουραζάνης – μπάσο

Pedro Fabian – κρουστά

Βαλέριος Ιωαννίδης – παλαμάκια

Ώρα έναρξης: 21:00.

Κήπος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Αλέκος Κοντόπουλος»: Κοντοπούλου 13.

Είσοδος ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016, το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε λογοτεχνικές συναντήσεις, μουσικές συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις.

Σε όλη τη διάρκεια των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος», το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου θα είναι ανοιχτό από τις 19:00 έως τις 21:00, με οργανωμένες ξεναγήσεις για τους ενδιαφερόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet