«Κάθε Σάββατο» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

«Κάθε Σάββατο» στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής κάνει έναρξη των χειμερινών προβολών της με τον 1ο Κύκλο «Έλληνες σκηνοθέτες» και παρουσιάζει τον Βασίλη Βαφέα.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία του «Κάθε Σάββατο», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Πουρσανίδη, στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγεωργα).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Βασίλη Βαφέα, τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη και το κοινό.

Πριν από την προβολή, θα προβληθεί μικρού μήκους φιλμ από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Ρισάλτο», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πουρσανίδη.

Λίγα λόγια για την ταινία «Κάθε Σάββατο»
Ο σκηνοθέτης Βασίλης Βαφέας
Ο σκηνοθέτης Βασίλης Βαφέας

Ένας διαζευγμένος και δημοφιλής πρωταγωνιστής του θεάτρου συναντά κάθε Σάββατο τον έφηβο γιο του για να περάσουν μαζί τη μέρα. Το συγκεκριμένο Σάββατο που παρακολουθεί η ταινία, ο πατέρας αντιμετωπίζει επαγγελματικά και συναισθηματικά προβλήματα, ενώ ο νεαρός γιος προσπαθεί να οργανώσει το πρώτο του ερωτικό ραντεβού.

Θα καταφέρουν να βρουν σημείο επαφής ή θα βιώσουν ματαιώσεις όπως κάθε Σάββατο;

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Πουρσανίδης.

Κριτική: «Η σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιο του, σε μία δοσμένη με ρυθμό και χιούμορ ταινία χαμηλών τόνων. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Κώστα Βουτσά… ο Νίκος Πουρσανίδης δίνει πειστικά και με φυσικότητα τα στοιχεία του χαρακτήρα… σημαντικός ο ρόλος της μουσικής του Μιχάλη Χριστοδουλίδη» (Νίνος Φενέκ-Μικελίδης).

Πληροφορίες: Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής, e-mail: [email protected], facebook: Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet