Παράσταση αφήγησης «Η Βάσανος του Σώματος»
Πολιτισμός

Παράσταση αφήγησης «Η Βάσανος του Σώματος»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής «Αλέκος Κοντόπουλος»  σε συνεργασία με τον Διαλεκτικό  Όμιλο Αγίας Παρασκευής παρουσιάζουν μια παράσταση αφήγησης με τίτλο «Η Βάσανος του Σώματος» τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

«Η Βάσανος του Σώματος»Η ενδιαφέρουσα αυτή παράσταση Λόγου και Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης (οδός Αλ.Κοντόπουλου 13 ,πάροδος Αγ. Ιωάννου) και περιλαμβάνει ιστορίες από τη μυθολογία, τη λαϊκή παράδοση και τη σύγχρονη ποίηση, για τα δεινά του σώματος που… από μόνο του είναι μία ιστορία.

Παρουσιάζουν η Νάγια Οικονομοπούλου με τη μουσική σύμπραξη του Ηλία Μαρκαντώνη (ούτι, κρουστά, φλογέρα).

Εισήγηση στο θέμα θα κάνει η αρχιτέκτονας και αντιπρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου Βίκυ Καλογερίδη.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η πρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου Αγίας Παρασκευής Ντίνα Δελλή.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τους συντελεστές της παράστασης

Η Νάγια Οικονομοπούλου έχει σπουδάσει μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και στο τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, μαθήματα δημοτικού τραγουδιού με τη Δόμνα Σαμίου, Θεατρικό Εργαστήρι με τη Ράνια Ντανάκα και Φωνητικής Ψυχογνωσίας. Έχει συμμετάσχει σε  πολλές θεατρικές παραστάσεις και είναι μέλος της ομάδας «Παραμυθίες».

Ο Ηλίας Μαρκαντώνης είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και παίζει κλαρίνο, πιάνο και ταμπουρά. Έχει συμμετάσχει ως μουσικός σε πολλές παραστάσεις στην Αθήνα και ασχολείται για πολλά χρόνια με το Ελληνικό Θέατρο Σκιών (Καραγκιόζης).

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες για την παράσταση μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6823150 και 6937 121591.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet