Μεγάλη συμμετοχή στην εντυπωσιακή Γιορτή Χορού της Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Μεγάλη συμμετοχή στην εντυπωσιακή Γιορτή Χορού της Αγίας Παρασκευής

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου και χορευτών πραγματοποιήθηκε γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που διοργάνωσαν χθες, Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο θέατρο της κεντρικής πλατείας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο και τους γύρω χώρους και απόλαυσαν  εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, λατινοαμερικάνικων, ευρωπαϊκών και ελληνικών παραδοσιακών χορών, από χορευτικές ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων, σχολών που δραστηριοποιούνται στην πόλη, του ΚΑΠΗ καθώς και από τα χορευτικά τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Παναγ. Παναγάκος, οι οποίοι, επίσης, απένειμαν τα αναμνηστικά έντυπα συμμετοχής. Παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και Ελισ. Πετσατώδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στελ. Ψύλλα, Εφ. Καψοκεφάλου, Σωτ. Ησαΐας, Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Λογοθέτης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας, Κ. Καλλιγέρης, Δ. Καφατάκης και Β. Κάκκος κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet