ΠΑΟΔΑΠ: Ο κιν/φος θα λειτουργήσει & οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν
Πολιτισμός

ΠΑΟΔΑΠ: Ο κιν/φος θα λειτουργήσει & οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν

Θα λειτουργήσει και φέτος ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ.

Ο Κινηματογράφος θα λειτουργήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με «ακόμη πιο ποιοτικές ταινίες, άρτια υλικοτεχνική υποδομή, σε ασφαλές και καθαρό περιβάλλον» και «οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν», όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Οργανισμού:

Ομόφωνα χορηγήθηκε από το αρμόδιο όργανο του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής –ΕΠΟΙΖΩ) η προέγκριση για τη λειτουργία του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (Αρ. Απόφασης 32/08.6.2016).

Ο Κινηματογράφος θα λειτουργήσει και το φετινό καλοκαίρι, όπως άλλωστε και το δύσκολο καλοκαίρι του 2015, με το σύνολο των αδειοδοτήσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι για τη λειτουργία του Θερινού Κιν/φου το 2015, ο Οργανισμός έλαβε τις ακόλουθες άδειες και πιστοποιήσεις:

  1. Την με την αρ. 32/25.5.2015 προέγκριση αδείας, όπως και φέτος.
  2. Την με την αρ. 204/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία χορηγήθηκε η κατά τον Ν. 4229/2014 άδεια παραστάσεων.
  3. Την από 26.6.2015 βεβαίωση καταλληλότητας κερκίδας της εταιρείας «ΒΙΟΣΩΛ ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΕΒΕ»
  4. Την όμοια βεβαίωση καταλληλότητας εξέδρας.
  5. Την με αρ. 226/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για προμήθεια και τοποθεσία υλικών πυρασφάλειας.

Κατόπιν αυτών, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός βεβαιώνει τους συμπολίτες μας ότι ο Κινηματογράφος θα λειτουργήσει και φέτος, φέτος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με ακόμη πιο ποιοτικές ταινίες, άρτια υλικοτεχνική υποδομή, σε ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Και όπως και πέρυσι οι Κασσάνδρες θα διαψευσθούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet