Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Ενηλίκων στο «Σταύρος Κώτσης»
Πολιτισμός

Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Ενηλίκων στο «Σταύρος Κώτσης»

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Ενηλίκων, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (στο πέτρινο κτήριο), με διοργανωτές τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν έργα των 352 μαθητών από τα τμήματα της ζωγραφικής, γλυπτικής, ψηφιδωτού, αγιογραφίας, χαρακτικής, φωτογραφίας, video art, αργυροχρυσοχοΐας, προετοιμασίας για την ΑΣΚΤ και αρχιτεκτονικού  σχεδίου.

Στην έκθεση, που εγκαινίασε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο δημοτικός σύμβουλος  Γ. Μυλωνάκης, ο τ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Β. Σάρκουλας, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων, Νικ. Μπελεχρής και Γ. Κωφοπούλος, καθώς και εκ μέρους των καθηγητών ο καθηγητής γλυπτικής  Σ. Σάρρος.

Παραβρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δημοτική σύμβουλος Μ. Κοντοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Δ. Καφατάκης, ο πρ. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Δ. Σκουλάς, η πρ. πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης, Κ. Φλατσούση και πάρα πολύς κόσμος.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τις 3:00μ.μ. έως τις 8:30μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet