Μουσική πανδαισία με Στ. Κραουνάκη στην έναρξη του SummERTime
Πολιτισμός

Μουσική πανδαισία με Στ. Κραουνάκη στην έναρξη του SummERTime

Με μια μουσική πανδαισία με τον Σταμάτη Κραουνάκη άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016 η αυλαία των 21 συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική – μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, κάθε βράδυ 20:30 με 23:00, στον κήπο της ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.

Τους πάρα πολλούς  τυχερούς που πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσαν την υπέροχη μουσική παράσταση και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο μεγάλος καλλιτέχνης, καλωσόρισε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον στόχο της καθιέρωσης του «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ως ετήσιου πολιτιστικού θεσμού και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτόν.

Στον κήπο του Ραδιομεγάρου ήταν, μεταξύ πολλών, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης, Σπ. Παπαγεωργίου και  Κ. Χατζηανδρέου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ, Τερψ. Γκιόκα πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημ. Κονταξής και Αθ. Παπασταθάκης, κ.ά.

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στις 20:30, τη μουσική σκυτάλη παραλαμβάνει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ που υποδέχεται τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που γεννά εικόνες και συναισθήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet