«Mea culpa» από Αλ. Μουστόγιαννη για τη βίλα Ιόλα στην Αγία Παρασκευή
Πολιτική

«Mea culpa» από Αλ. Μουστόγιαννη για τη βίλα Ιόλα στην Αγία Παρασκευή

Με ομόφωνη απόφαση, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενέκρινε τη μελέτη μετατροπής της ιστορικής βίλας Ιόλα στην Αγία Παρασκευή σε Κέντρο Πολιτισμού.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Πολιτισμό στην Αττική και ιδιαίτερα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, καθώς η αποκατάσταση της βίλας Ιόλα, ενός κτηρίου – σημείου αναφοράς για την ιστορία της σύγχρονης τέχνης στη χώρα μας, αποτελεί ευρύτερο πολιτιστικό ζητούμενο εδώ και χρόνια» σημειώνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, για να προσθέσει:

«Προσωπικά καταψήφισα την αγορά της βίλας Ιόλα, θεωρώντας ακριβό το τίμημα και πολιτικά δεν πίστεψα τη διάθεση της τότε διοίκησης για τις ενέργειές της, ώστε η βίλα Ιόλα να γίνει ένα Κέντρο Πολιτισμού που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή μας. Χρωστάμε μια συγνώμη, λοιπόν, στον πρ. δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και να τον συγχαρούμε και το ίδιο οφείλει να πράξει και η σημερινή δημοτική αρχή και να αγκαλιάσει αυτή την την απόφαση.

»Έχουμε μάθει ως παράταξη να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να πράττουμε υπέρ των συμφερόντων των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet