«Αγκαλιά» με την άνοδο στη Β’ Εθνική οι Γυναίκες του Α.Ο. Βριλησσίων
Αθλητισμός

«Αγκαλιά» με την άνοδο στη Β’ Εθνική οι Γυναίκες του Α.Ο. Βριλησσίων

Παράσταση για έναν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Βριλησσίων και τον Λεοντικό Κηφισιάς για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των Βριλησσίων επιβλήθηκε άνετα με σκορ 7-0 επί του Λεοντικού Κηφισιάς και παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας μάλιστα μηδέν παθητικό, και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Μόλις στο 1′ η Καλαβρού με πλασέ, μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ ύστερα από ασίστ της Πότσιου. Στο 10′ η Πρεζάνη διπλασίασε τα γκολ, με ωραίο τελείωμα έπειτα από σέντρα της Χρυσίνα,  ενώ σειρά πήρε η Πάκου που σημείωσε το 3-0 με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή Το 4-0 ήρθε και πάλι από την Καλαβρού με σουτ κεραυνό στο 45′, ενώ το 5-0 σημειώθηκε από την Πότσιου, μετά από πάσα στην πλάτη της άμυνας από τη Μαίρη Γαβαλά στο 57′. Η Καλαβρού έκανε χατ τρικ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία της αντίπαλης τερματοφύλακα στο 72′ και το σκορ έκλεισε πανηγυρικά με τη Χρηστάκου να σημειώνει το 7ο γκόλ στο 80′, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με την Πότσιου.

Α.Ο. Βριλησσίων: Γαβαλά Ν, Παπασπύρου (Πρίφτη), Προκοπίου, Βασιλοπούλου, Βασιλάκη, Χατζηαντωνίου, Πάκου (Γαβαλά Μ), Πότσιου, Καλαβρού, Χρυσίνα (Χρηστάκου), Πρεζάνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet