Μεγάλη συμμετοχή στο Τουρνουά Mini Volley στα Βριλήσσια
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στο Τουρνουά Mini Volley στα Βριλήσσια

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργάνωσε τουρνουά Mini Volley στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων 2018 του Δήμου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν δημοτικά σχολεία των Δήμων Βριλησσίων, Χαλανδρίου και τα σωματεία Φ.Ο Βριλησσίων, Γ.Σ. Χαλανδρίου, Αίολος Φυλής και Ε.Ο. Σπάτων με 60 ομάδες και 200 περίπου παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Στόχος ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΔΗΒ να έρθει σε επαφή με το άθλημα του Volley όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός παιδιών και μέσα από την άθληση να το αγαπήσουν. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι πολλές ομάδες έπαιξαν περισσότερους αγώνες πέραν των προγραμματισμένων.

Η πρόεδρος του Οργανισμού, Ιωάννα Κυρίτση, ευχαριστεί, μέσω ανακοίνωσης, πρωτίστως τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες, τα δημοτικά σχολεία και τα σωματεία που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Οργανισμού και συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά. Επίσης, ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι τίμησαν το τουρνουά με την παρουσία τους και γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, για να χαρούν και οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά τους τη συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet