Πολύπλευρες δράσεις από τον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων
Αθλητισμός

Πολύπλευρες δράσεις από τον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων

Στον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο προπονήσεις και αγώνες και για αυτό προσπαθούν να δίνουν στους αθλητές τους πολύπλευρα ερεθίσματα και να παρέχουν εφόδια με σκοπό την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος:

  • Συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερα, ο τεχνικός διευθυντής, Καραμουλάς Βαγγέλης, με 12 αθλητές (8 αγόρια και 4 κορίτσια)  βρίσκονται στο Όλντεμπουργκ της Γερμανίας και στο διάστημα 11-19/3, σε συνεργασία με αποστολές από Γερμανία, Πολωνία και Ουκρανία και με όχημα το ποδόσφαιρο, θα δοθεί η μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τα κοινά σημεία επαφής των λαών, πέρα από ταμπέλες, μέσα από τη διαφορετικότητα, την ανεκτικότητα, τη συναδέλφωση και την αλληλεγγύη. Ανάλογη αποστολή του συλλόγου θα συνεχίσει το πρόγραμμα το διάστημα 14-21/7.
  • Πραγματοποίησε συνάντηση στις 10/3 όλων των αθλητριών και των μητέρων των μικρότερων αθλητριών με τη γυναικολόγο Καραχάλιου Χριστίνα, ώστε να ενημερωθούν και να λύσουν τυχόν απορίες τους που σχετίζονται με τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου αθλητισμού από ιατρικής άποψης.
  • Συμμετέχει, για άλλη μια χρονιά, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Αθήνα στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ, παρέχοντας δωρεάν ασφάλιση σε όλους τους αθλητές του κάτω των 13 ετών, συμμετοχή στα φεστιβάλ του ΟΠΑΠ, επιμόρφωση σε γονείς και προπονητές και πολλές άλλες παροχές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet