Στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ Κηφισιά και Κένταυρος Βριλησσίων – Αποκλείστηκαν Απόλλων Χαλανδρίου και Ν. Ιωνία
Αθλητισμός

Στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ Κηφισιά και Κένταυρος Βριλησσίων – Αποκλείστηκαν Απόλλων Χαλανδρίου και Ν. Ιωνία

Κηφισιά και Κένταυρος Βριλησσίων ήταν οι μεγάλοι νικητές της 5ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού. Αντιθέτως, η Νέα Ιωνία έχασε από την Αργυρούπολη, με σκορ 1-0 και αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Ειδικότερα, η Κηφισιά κατάφερε στην παράταση να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τους Τράχωνες με 4-1. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το γκολ που σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Τζαής στο 10′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τεγούση στο 34′, σκορ με το οποίο έληξε ο αγώνας. Στην παράταση οι Κηφισιώτες πήραν το… πάνω χέρι, και στο 109′, με τον Οκσίσογλου έκανε την ανατροπή, για να έρθει στο 112′ ο Δ. Βογιουκλίδης και στην εκπνοή της παράτασης ο Γκούμας να διαμορφώσουν το τελικό 4-1. Είχε προηγηθεί στο 103′ η αποβολή του Τσούκη από πλευράς γηπεδούχων.

Από την πλευρά του, ο Κένταυρος Βριλησσίων μπήκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου, αφού ο κανονικός αγώνας με τον Απόλλωνα έμεινε στο 0-0 και στην παράταση το γκολ των γηπεδούχων, στο 110′, με τον Αλεξανδράκη «εξουδετερώθηκε» στο επόμενο λεπτό από τους φιλοξενούμενους με τον Πιπερά. Τελικό σκορ αγώνα: 2-4.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet