Στη «Γιορτή του Χάντμπολ» στα Βριλήσσια η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη
Αθλητισμός

Στη «Γιορτή του Χάντμπολ» στα Βριλήσσια η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη

Πλήθος από παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν το κλειστό γήπεδο των Βριλησσίων την Κυριακή 14/5 στη «Γιορτή του Χάντμπολ» που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Βριλησσίων Handball, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής και τον Δήμο Βριλησσίων, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών Λ. Κεφαλογιάννη.

Περισσότερα από 300 παιδιά από τα δημοτικά των Βριλησσίων και των όμορων Δήμων βίωσαν μια αξέχαστη εμπειρία, διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του ΕΣΝ Βριλησσίων Β. Πάλη και το διοικητικό συμβούλιο για την υπέροχη διοργάνωση, καθώς και όλους τους συνδιοργανωτές που στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίησή της. Η εκδήλωση είχε και κοινωνικό πρόσημο, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη γιορτή αυτή. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που συγκεράζουν τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη. Τέτοιες προσπάθειες συντάσσονται με το όραμά μας για μια πρότυπη Περιφέρεια», ήταν το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Λ. Κεφαλογιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βριλησσίων Γ. Πισιμίσης και Α. Ντινόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet