Στους «16» του κυπέλλου ΕΠΣΑ Απόλλων Χαλανδρίου, Κένταυρος Βριλησσίων και Νέα Ιωνία
Αθλητισμός

Στους «16» του κυπέλλου ΕΠΣΑ Απόλλων Χαλανδρίου, Κένταυρος Βριλησσίων και Νέα Ιωνία

Απόλλων Χαλανδρίου, Κένταυρος Βριλησσίων και Νέα Ιωνία περνούν στη φάση των «16» του κυπέλλου ΕΠΣ Αθηνών, σε αντίθεση με τον Πανερυθραϊκό και το Χαλάνδρι που αποχαιρέτισαν τον θεσμό.

Επική πρόκριση στους «16» του κυπέλλου της ΕΠΣΑ για την ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που νίκησε την πολύ δυνατή Α.Ε. Πετραλώνων με σκορ 3-2 και φθάνει για πρώτη φορά τόσο μακριά στη διοργάνωση.

Στο 13′ ο Παπουτσής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στο 36′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κουντούρη. Στο 47′ ο Χ. Αλεξανδράκης έκανε το 2-1, αλλά στο 82′ ο Μπουγιούκος έφερε και πάλι το παιχνίδια στα ίσια, «απειλώντας» να το στείλει στην παράταση. Ωστόσο, η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και έτσι στο 89′ στη σέντρα του Καλημέρη, ο Μήτρου έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στέλνοντας τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων, έστω και στη «ρουλέτα» των πέναλτι, κέρδισε τη σκληροτράχηλη Διάνα Ηλιούπολης με σκορ 4-3 και σφράγισε και αυτός το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Κανονική διάρκεια του αγώνα και παράταση έμειναν στο 1-1, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Δαραμούσκας στο 53′, για τους γηπεδούχους και ο Κωτσοβός στο 61′, για τους φιλοξενούμενους.

Στα πέναλτι για τον Κένταυρο Βριλησσίων ευστόχησαν οι Πιπέρας, Κουλιούρης, Ένσι και Κουτσοβέλης, ενώ ο Τσιπούρας βρήκε το δοκάρι. Για τη Διάνα Ηλιούπολης σκόραραν από το σημείο του πέναλτι οι Κωτσοβός, Ντζαβίδας και Κόρρας. Το πέναλτι του Κετσετζόγλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βασιλάκος, ενώ αυτό του Αναστασίου έφυγε άουτ.

Η Νέα Ιωνία ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, νικώντας το Χαλάνδρι, στο ντέρμπι των Βορείων, με σκορ 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 28′ ο Κολόκας για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με ισοφάριση στο 30′, αλλά η προσπάθεια του Κλήμη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 46′ ο Πανταγιάς έκανε το 2-0, για να έρθει ο Νησωτάκης στο 48′ να μειώσει σε 2-1. Στο 55′ είχαμε νέο δοκάρι για το Χαλάνδρι, αυτή τη φορά σε φάουλ του Κανέλλου, αλλά τελικώς η Ν. Ιωνία ήταν αυτή που σκόραρε πάλι, με τον Πρισιμιτζή στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Πανερυθραϊκός, που αν και προηγήθηκε με δύο γκολ, «κατάφερε» να χάσει το παιχνίδι στην Πετρούπολη, απέναντι στον Άρη, στην παράταση, με σκορ 4-2.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προηγήθηκε στο 5′, με κεφαλιά του Σουμελίδη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 17′ με τον Μπρίλη, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 11′. Ωστόσο, στο 32′ ο Λούρμπας μείωσε σε 1-2, για να έρθει ο Ζαχαράκης στο 88΄να ισοφαρίσει, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 95 και πάλι με τον Λούρμπα έκαναν την ανατροπή 3-2, την οποία και ολοκλήρωσαν στο 101′ με τον Σαλαπάτα να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet