Άτυχα τα Βριλήσσια, γνώρισαν την ήττα από τον Άγ. Δημήτριο με 1-0
Αθλητισμός

Άτυχα τα Βριλήσσια, γνώρισαν την ήττα από τον Άγ. Δημήτριο με 1-0

Αναμφίβολα, τα Βριλήσσια άξιζαν να πάρουν κάτι περισσότερο από τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άγιο Δημήτριο για την τρίτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ και όχι να φύγουν με την ήττα με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο 9΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία ν΄ ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Πουλάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ρούσσου, ενώ στο 62΄ ο ίδιος παίκτης έχασε δεύτερη μοναδική ευκαιρία να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά το πέναλτι που ανέλαβε να κτυπήσει το εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Αγίου Δημητρίου.

Κι επειδή, ως γνωστόν, ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, στο 71΄ ο Κυριάκης έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ που έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στα δίχτυα του Κουγιάνου, γράφοντας το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον, μετά από τρεις αγωνιστικές, η ομάδα των Βορείων Προαστίων παραμένει με μόλις τρεις βαθμούς.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Χρυσάφης-Κωστούλας

Άγιος Δημήτριος: Ρούσσος, Καραμπίνης, Καρτσωνάκης, Ανδρεαδάκης, Σμυρλής, Τετριμίδας, Τζωρτζάτος (77’ Ψαρράς), Χρυσοχόου (86’ Νομικός), Κυριάκης, Κάιδος, Νικολού (53’ Κοκλίδης)

Βριλήσσια: Κουγιάνος, Νικολογιάννης (80’ Γκύζης), Δημητρέλος, Μπαντούνας, Καγιώργης, Σαχινίδης, Μακρυπίδης (59’ Γκότσης), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας, Χαλιβελάκης, Πουλάκης (86’ Τσιούμας Σ.)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet