Δεύτερη ήττα για τις Κορασίδες-2 του Φ.Ο Βριλησσίων
Αθλητισμός

Δεύτερη ήττα για τις Κορασίδες-2 του Φ.Ο Βριλησσίων

Για τη 2η αγωνιστική της α΄ φάσης του πρωταθλήματος Kορασίδων ΕΣΠΑΑΑ εκτός συναγωνισμού 2 και τον α΄ όμιλο, ο Φ.Ο. Βριλησσίων 2 υποδέχτηκε τον Α.Σ. Αίολος Φυλής 2.

Η φιλοξενούμενη ομάδα επικράτησε με 1-3 (21-25, 25-15, 12-25, 23-25) σετ.

Από το πρώτο σετ η ομάδα του Αίολου Φυλής έδειξε πιο συμπαγής και παθιασμένη και κατάφερε να έχει εξαρχής το προβάδισμα, επικρατώντας στο πρώτο σετ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Στο δεύτερο σετ, παρότι οι δύο ομάδες δεν άλλαξαν συνθέσεις, η ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε τα ισοφαρίσει τα σετ. Το τρίτο σετ ήταν «μονόλογος» για την ομάδα του Αίολου Φυλής, που έπιασε πολύ καλό σερβίς, χαλώντας την υποδοχή του Φ.Ο. Βριλησσίων.

Το τέταρτο σετ είχε την περισσότερη κόντρα. Παρότι ο Φ.Ο. Βριλησσίων κατάφερε να προηγηθεί με 17-12, ο Αίολος Φυλής μείωσε σε 17-16, εν συνεχεία ισοφάρισε σε 18-18, για να πάρει εκ νέου προβάδισμα με 18-23. Ο Φ.Ο. Βριλησσίων κατάφερε να μειώσει σε 23-24, όμως στο τέλος δεν είχε την ψυχραιμία να αντιδράσει.

«Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Φ.Ο. Βριλησσίων πλήρωσε την έλλειψη προπονητικών μονάδων, την ανομοιογένεια και την αγωνιστική απειρία των αθλητριών του, αφού και σε αυτό τον αγώνα συμμετείχαν αθλήτριες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο αγώνα. Το σίγουρο όμως είναι ότι νέα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής κάτι που είναι και το ζητούμενο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, παρά η καθεαυτή αναζήτηση της νίκης» αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Φ.Ο. Βριλησσίων (Βρεκού): 5. Γιαμά, 12. Μπένου, 1. Στάθη, 11. Τσίγκα (αρχηγός), 13. Καλλίτση, 7. Διαμαντοπούλου, Κ., (3. Ζερβού, 2. Σταυροπούλου, 6. Άλμαγκουτ, 17. Διαμαντοπούλου, Φ.,)/(9. Διγενή) Α.Σ. Αίολος Φυλής (Γερακάκης) : 10. Zμαϊλι, 9. Βλάχου, Μ.-Α. (αρχηγός), 1. Καραϊσκου, 7. Χριστοφίδη, 3. Σουσούνη, 12. Βλάχου, Μ. (2. Μαστορακάκη, 18. Βιλάνου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet