Ισοπαλία πέτυχαν τα Βριλήσσια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ειρήνη
Αθλητισμός

Ισοπαλία πέτυχαν τα Βριλήσσια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ειρήνη

Μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να… τσιμπήσει ο Α.Ο. Βριλησσίων μέσα στο γήπεδο της Πετρούπολης, αντιμετωπίζοντας την τοπική Ειρήνη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 5΄ με τον Γκότση κι ενώ θα μπορούσαν να φύγουν με το «τρίποντο» από την Πετρούπολη, στο 65΄ ο Καπετάνης ισοφάρισε σε 1-1 εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με Φοίνικα Περιστερίου, Ιλίσια 2004 και Χρυσούπολη, με την τελευταία ωστόσο να έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Π. Γουρελής, με βοηθούς τους Κ. Λεοντακιανάκο και Π. Τσολακίδη.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Αναστασόπουλος): Μπόζιος, Γιρεβατιανός, Λαμπράκος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Καπετάνης, Σύρος (87΄ Μεμίσα), Γουρνάκης, Σταμάτης, Θώδης (75΄ Παπασταθόπουλος), Βασιλειάδης (69΄ Μπίτης).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος, Μπαντούνας, Γεκρίκας, Σαχινίδης (56΄ Τσαβαλιάς), Γκότσης (64΄ Γκίζης), Χατζηγρυπάρης, Κατσιμίχας, Χαλιβελάκης, Πουλάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet