Απόπειρα δολοφονίας με στόχο τον Στέφανο Χίο – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια
Βριλήσσια

Απόπειρα δολοφονίας με στόχο τον Στέφανο Χίο – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια

Απόπειρα δολοφονίας με στόχο τον δημοσιογράφο και εκδότη Στέφανο Χίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/7 έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος επέστρεψε από τα γραφεία της εφημερίδας που εκδίδει και στάθμευσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του. Εκείνη τη στιγμή ένας άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εμφανίστηκε μπροστά του και πυροβόλησε εναντίον του. Μία σφαίρα τον πέτυχε στον λαιμό και μια δεύτερη στα πλευρά, ενώ άλλες δύο πέτυχαν το όχημα του. 

Έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ για νοσηλεία. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά διαχειρίσιμη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γλίτωσε από θαύμα καθώς η βολίδα πέρασε δίπλα ακριβώς από την καρωτίδα.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Στέφανου Χίου η σύζυγός του, καθώς επίσης συνεργάτες και φίλοι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε δεχθεί απειλές και πρόσφατα, ενώ είχε απορριφθεί το αίτημα του για αστυνομική συνοδεία. 

Τόσο στο σπίτι του δημοσιογράφου και εκδότη στα Βριλήσσια, όσο και στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρίσκονται αστυνομικοί για να λάβουν καταθέσεις. Επίσης, αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να δουν το δρομολόγιο των δραστών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet