Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Παρατείνεται έως 18 Ιουνίου 2018, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος καλούνται να συμμετάσχουν επιχειρηματικές ομάδες με καινοτόμες ιδέες στους τομείς: Αγροδιατροφή, Υγεία και Φάρμακα, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Ενέργεια, Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη, Μεταφορές και Εφοδιαστική αλυσίδα, Υλικά – Κατασκευές, Πολιτισμός, Τουρισμός – Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες.

Όλες οι ομάδες που θα επιλεγούν και τελικώς θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα λάβουν μία σειρά από προωθητικές δράσεις και εργαλεία, όπως θεματικά workshops και συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με την επιχειρηματική τους ιδέα, ενώ θα ακολουθηθεί μια διαγωνιστική διαδικασία, θα αξιολογηθούν και θα προκριθούν οι τρεις καλύτερες προτάσεις που θα συνοδεύονται  από αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τουλάχιστον ένα μέλος κάθε επιχειρηματικού σχήματος να ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 40 ετών.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μέχρι τρεις προτάσεις και το πολύ δύο ανά θεματική ενότητα. Μετά την ένταξη οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε ένα επιχειρηματικό σχήμα ανά θεματική ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050511, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet