Κλειστοί για προληπτικούς λόγους ο 1ος Βρεφονηπιακός και ο 3ος Παιδικός Σταθμός Βριλησσίων
Βριλήσσια

Κλειστοί για προληπτικούς λόγους ο 1ος Βρεφονηπιακός και ο 3ος Παιδικός Σταθμός Βριλησσίων

Την Τετάρτη 7/10 ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) ενημερώθηκε από γονέα παιδιών που φοιτούν στους βρεφονηπιακούς δημοτικούς σταθμούς ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Αμέσως ακολούθησε σύσκεψη της προέδρου του Οργανισμού με τη λοιμωξιολόγο παιδίατρο των παιδικών σταθμών, καθώς και τον γιατρό Εργασίας του Κοινωνικού Οργανισμού, και αποφασίστηκε να ανασταλεί η λειτουργία των δύο βρεφικών τμημάτων («Σκιουράκια» και «Αρκουδάκια») του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και του τμήματος «Αλογάκια» του 3ου Παιδικού Σταθμού, για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 8/10/2020 έως και Τετάρτη 21/10/2020 για προληπτικούς λόγους.

Ο ΟΚΠΑΔΒ ενημερώνει τους γονείς ότι ήδη πραγματοποιήθηκε απολύμανση των αιθουσών και των κοινοχρήστων χώρων των δύο σταθμών και δρομολογήθηκαν test Covid-19 για το σύνολο του προσωπικού των παραπάνω τμημάτων.

«Μεριμνά μας είναι οι άμεσες προληπτικές ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων. Ευχαριστούμε τον γονέα για την ενημέρωση, καθώς και όλους εσάς για την κατανόηση και συνεργασία σας» αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ στη σχετική ανακοίνωσή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet