Έκκληση δημάρχου Βριλησσίων για ορθολογική χρήση στην κατανάλωση νερού
eydapgr/FB
Κοινωνία

Έκκληση δημάρχου Βριλησσίων για ορθολογική χρήση στην κατανάλωση νερού

Έκκληση για ορθολογική χρήση στην κατανάλωση νερού απευθύνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, στους δημότες της πόλης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «παραμένουμε πιστοί στην τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοιού. Η χώρα μας συνεχίζεται να δοκιμάζεται, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη με την ανεξελέγκτη εξάπλωση του «Covid-19. Τώρα που όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ οφείλουμε να προστατέψουμε το δίκτυο ύδρευσης της πόλης. Οφείλουμε να κάνουμε ορθή και όχι αλόγιστη χρήση στο νερό. Περιορίζουμε την κατανάλωση, ώστε να αποφύγουμε τυχόν βλάβες, οι οποίες θα επιφέρουν επιπλέον προβλήματα στην ήδη δύσκολη περίοδο του διανύουμε».

Και ο δήμαρχος Βριλησσίων προσθέτει:

«Παραμένουμε σε κατ’ οίκον περιορισμό, φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς  στους κανόνες ατομικής υγιεινής και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, εάν χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με ευπαθή άτομα.

»Αγαπητοί συνδημότες,

»Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και ενωμένοι. Συνεχίστε να προστατεύετε  τους ευάλωτους ανθρώπους της οικογένειά σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τον συνωστισμό σε χώρους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet