Έκτακτη σύγκληση οργάνων ζητεί η «Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων» για θέματα Παιδείας
Κοινωνία

Έκτακτη σύγκληση οργάνων ζητεί η «Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων» για θέματα Παιδείας

Σε «αντιλαϊκή πολιτική» της κυβέρνησης, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, «η ο οποία καθιστά και τη μόρφωση των παιδιών μας πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας και παγίωσης ή και διεύρυνσης των ανισοτήτων και της υποβάθμισης της διαδραστικής κυρίως μαθησιακής διαδικασίας», αναφέρεται η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων».

Η παράταξη αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην τροπολογία για τη ζωντανή αναμετάδοση της διδασκαλίας στην τάξη και στο άρθρο 49 για τον ανώτατο αριθμό μαθητών ανά τμήμα.

Στο πλαίσιο αυτό η «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητεί από τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει άμεσα:

  • Τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, ώστε να συζητήσει διεξοδικά και να γνωμοδοτήσει για τα ανωτέρω σοβαρά θέματα για την Παιδεία προς το Δημοτικό Συμβούλιο και να απαιτήσει την μη εφαρμογή της τροπολογίας και την απόσυρση του νομοσχεδίου.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να τοποθετηθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οι φορείς της σχολικής κοινότητας για τα ζητήματα που προκύπτουν στον Δήμο και να ληφθεί απόφαση για μη εφαρμογή της τροπολογίας και την απόσυρση του νομοσχεδίου, «για να μην επιβάλλει η κυβέρνηση τις προκλητικά αντιλαϊκές πολιτικές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet