Αγιασμός τελέστηκε στο ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Αγιασμός τελέστηκε στο ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων

Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων, υπό τις ευλογίες του π. Νικολάου Κόντα, πρωτοπρεσβυτέρου του Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων Βριλησσίων, παρουσία του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων ευχήθηκε στα μέλη της Λέσχης Φιλίας και στους εργαζόμενους της δομής καλή χρονιά με υγεία και τόνισε ότι: «Κύριο μέλημά μας είναι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να μη νιώθουν μόνοι και απομονωμένοι, αλλά να παραμένουν ενεργοί και να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα από τη δημιουργική απασχόληση και τις δράσεις που προσφέρει η υπηρεσία».

Ακολούθως η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ομαλής λειτουργίας της Λέσχης Φιλίας και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που μεριμνούν για αυτό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας – Εθελοντισμού & Ανθρώπινου Δυναμικού, Σοφία Χαντζάρα, η κ. Σοφία Ράπτη, ο κ. Νίκος Κωστούλας και ο κ. Χρήστος Κάππας, μέλη του Δ.Σ. ΟΚΠΑ και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Τσιλιγκάκης και Σοφία Μαντινίδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet