Ανακατασκευάζεται «έμμεσα» η παιδική χαρά στην Τροίας & Τειρεσίου στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Ανακατασκευάζεται «έμμεσα» η παιδική χαρά στην Τροίας & Τειρεσίου στα Βριλήσσια

Η υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Δεξαμενών Ανάσχεσης Ομβρίων Υδάτων» στον Δήμο Βριλησσίων επηρέασε έμμεσα και οδήγησε στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην Τροίας & Τειρεσίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το σημαντικό αποχετευτικό έργο έχει ξεκινήσει στις οδούς Ταϋγέτου και Ξάνθης, στην περιοχή κάτω από το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Βριλησσίων. Ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης του έργου υπολογίζεται στα δύο έτη. Για την κατασκευή των δεξαμενών έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται οι προαπαιτούμενες αποξηλώσεις σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, συμπεριλαμβανομένης και της παιδικής χαράς της οδού Ταϋγέτου, η οποία είχε ανακατασκευαστεί πρόσφατα, με σύγχρονα και πιστοποιημένα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια της παιδικής χαράς επί της Ταϋγέτου κρίθηκε σκόπιμο να αξιοποιηθούν και να αντικαταστήσουν τα παλαιά και φθαρμένα παιχνίδια της παιδικής χαράς επί των οδών Τροίας & Τειρεσίου. Για τον σκοπό αυτό έχουν μεταφερθεί ήδη στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, η οποία θα ανακαινιστεί και θα παραδοθεί μετά το πέρας των απαιτούμενων εργασιών, πλήρως ανακατασκευασμένη και πιστοποιημένη προς το κοινό.

Η παιδική χαρά της οδού Ταϋγέτου θα κατασκευαστεί εκ νέου μετά την ολοκλήρωση του έργου «Κατασκευής Δεξαμενών Ανάσχεσης Ομβρίων Υδάτων». Αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στο σύνολο των κοινόχρηστων χώρων, στους οποίους θα υπάρξουν παρεμβάσεις για την κατασκευή των δεξαμενών ανάσχεσης των ομβρίων υδάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet