Αναχωρεί για Πειραιά στις 7/11 η ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΚΠΑΔΒ για τους πληγέντες της Σάμου
Κοινωνία

Αναχωρεί για Πειραιά στις 7/11 η ανθρωπιστική βοήθεια του ΟΚΠΑΔΒ για τους πληγέντες της Σάμου

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Βριλησσίων, αλλά και τους δεκάδες πολίτες που έσπευσαν να στηρίξουν με τις προσφορές τους τις ανάγκες των πληγέντων στο Καρλόβασι Σάμου, όπως αναφέρει η διοίκηση.

Ο Οργανισμός ενημερώνει ότι αύριο (7/11) θα αναχωρήσει στις 13:30 κλιμάκιο από τον Κοινωνικό Οργανισμό, για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας (43 κούτες με τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, ιματισμό, φάρμακα) στον Πειραιά με επικεφαλής τον δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη σε συνεργασία και με την Πολιτική Προστασία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πλοίο φτάνει στις 2 το πρωί στο νησί όπου ο δήμαρχος Καραβίσιου κ. Λυμπέρης θα παραλάβει τα είδη.

«Δυστυχώς, λόγω του lockdown, δεν κατέστη δυνατόν η συνοδεία στο νησί της ανθρωπιστικής βοήθειας από το κλιμάκιο μας και η επίσκεψη στα χωριά που επλήγησαν, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά και στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ, Β. Αρσένη, το μέλος του Δ.Σ. ΟΚΠΑΔΒ κ. Κ. Λιακόπουλος,ο προϊστάμενος Κοινωνικών Δομών, Η. Μποζάς και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Αλ. Κοντομάρης. Ευχαριστούμε πολύ την ναυτιλιακή εταιρεία Βlue Star Ferries για την συνεργασία. Συνεχίζουμε…» καταλήγει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet