«Παγώνουν» τα τροφεία βρεφικών και παιδικών σταθμών στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

«Παγώνουν» τα τροφεία βρεφικών και παιδικών σταθμών στον Δήμο Βριλησσίων

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, οι γονείς που έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς Βριλησσίων, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, εξ αιτίας των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης έναντι της Covid-19, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας των σταθμών, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ).

«Όπως και στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας κινηθήκαμε άμεσα με απαλλαγή της μηνιαίας οικονομικής συμμετοχής για τους γονείς, έτσι και τώρα το θεωρούμε αυτονόητο» ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Παράλληλα το προσωπικό των δομών που βρίσκονται σε αναστολή, έχει διατεθεί στην ενίσχυση του προγράμματος « Μείνετε Σπίτι, Είμαστε Δίπλα σας»το οποίο αναφέρεται στο σύνολο των πολιτών του Δήμου, με εξυπηρέτηση κατ΄οίκον από το πρωί 08:00 έως 20:30, προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις και η διασπορά του covid-19.

Παράλληλα, το προσωπικό των δομών που βρίσκονται σε αναστολή, έχει διατεθεί στην ενίσχυση του προγράμματος «Μείνετε Σπίτι Είμαστε δίπλα σας»  το οποίο αναφέρεται στο σύνολο των πολιτών του Δήμου, με εξυπηρέτηση κατ’ οίκον από το πρωί 08:00 έως 20:30, προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις και η διασπορά του covid-19.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ, δύο αυτοκίνητα πρωί και απόγευμα με τη υποστήριξη και της Πολιτικής Προστασίας, θα βρίσκονται  άμεσα κοντά στους δημότες.

Επικοινωνία στους τηλ. αριθμούς: 210 8045564, 210 6135611, 210 8105052 & 210 8100224 του Κοινωνικού Οργανισμού για άμεση εξυπηρέτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet