Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης ΔΗΚΕΜΕ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης ΔΗΚΕΜΕ Δήμου Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης (ΔΗΚΕΜΕ) Δήμου Βριλησσίων το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης».

Στην τελετή τονίστηκε η μεγάλη συνεισφορά και το έργο των εθελοντών καθηγητών στην επιτυχία και συνέχιση του θεσμού για 4η συνεχή χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εθελοντές καθηγητές, κ. Βουκελάτος Φίλιππος (μαθηματικός), κ. Κολοβός Πέτρος (μαθηματικός), κ. Κουτσούρη Θεοδώρα (καθηγήτρια Βιολογίας). Επίσης, οι κ. Παπαναστασοπούλου Ρουμπίνη (καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας), κ. Κόλλια Πηγή (καθηγήτρια Ισπανικής Γλώσσας), κ. Μπατή Νίνα (καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας), κ. Στεφανόπουλος Γεώργιος (καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας), καθώς και πλήθος μαθητών.

Με ανακοίνωσή της η ααντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού ευχαριστεί θερμά την κ. Σύρμα Ευαγγελία, διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων στο οποίο πραγματοποιούνται τα μαθήματα του ΔΗΚΕΜΕ, την κ. Σταματούλα Αλαβέρα, καθώς και την κ. Κανελλάτου Μαρία για τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον «Φούρνο Βριλησσίων» και τον κ. Λάμπη Βέλο για την ευγενική χορηγία των γλυκισμάτων.

Τον Δήμο Βριλησσίων εκπροσώπησαν ο κ. Βαφειάδης Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και ο κ. Φυκίρης Παναγιώτης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, οι οποίοι απένειμαν τα ειδικά βραβεία στους καθηγητές.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet