Αποστολή βοήθειας στους πυροπαθείς της Β. Εύβοιας από τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης και Βριλησσίων
Κοινωνία

Αποστολή βοήθειας στους πυροπαθείς της Β. Εύβοιας από τις Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης και Βριλησσίων

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης και Βριλησσίων στέκονται αλληλέγγυες στους πυροπαθείς της Βόρειας Εύβοιας, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 13/8 μέλη τους συμμετείχαν σε δράση που διοργάνωσαν ύστερα από κάλεσμα του βουλευτή Ευβοίας Μ. Χατζηγιαννάκη, στέλνοντας προσφορές στους συνανθρώπους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Την αποστολή αλληλεγγύης συνόδευσαν τα μέλη Ανδρέας Νεφελούδης, Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Καραδημήτρης, Γιώργος Λαδίκος και Βαγγέλης Γαλάνης. Οι προσφορές παραδόθηκαν στη Λίμνη και Ιστιαία Ευβοίας, με τη συνεργασία των Ο.Μ. Λίμνης και Ιστιαίας/Αιδηψού.

Αμέσως μετά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., παρουσία των εκπροσώπων των Ο.Μ., συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης και Αγ. Άννας, την αντιδήμαρχο και τους τοπικούς συμβούλους, με αντικείμενο την αποτίμηση της καταστροφής. Ακολούθησαν δηλώσεις του βουλευτή Μίλτου Χατζηγιαννάκη και του Αντρέα Νεφελούδη στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet