Βιωματικό εργαστήριο για βελτίωση της Παιδαγωγικής από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 23/4
Κοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο για βελτίωση της Παιδαγωγικής από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 23/4

Συνεχίζει τις διαδικτυακές συναντήσεις, μέσω ΖΟΟΜ, η Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων την Παρασκευή 23 Απριλίου, στις 18:00, με το βιωματικό εργαστήριο «Γιατί φιλοσοφικά παιχνίδια για παιδιά; Γιατί παιδαγωγική της χαράς; Γιατί παιχνίδια και για ενήλικες μέσα στην πανδημία;», με ομιλήτρια την Ε. Βαλιάντζα-Αφτιά, δρ. μηχανικό Περιβάλλοντος και νηπιαγωγό.

Με αφορμή το προαναφερθέν βιωματικό εργαστήριο, η Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων σημειώνει:

Η ομιλήτρια θα εξηγήσει θεωρητικώς, με όρους δομής και λειτουργίας εγκεφάλου, πώς και ποια φιλοσοφία μπορεί να βελτιώσει την Παιδαγωγική και γιατί η εστίαση της αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών στη χαρά και όχι στον φόβο (αυστηρή πειθαρχία), είναι πιο αποτελεσματική τόσο για τη μάθηση, όσο και για την ωρίμανση των παιδιών.

Η διάλεξη σε δύο διαδοχικές συνεχόμενες συνεδρίες, για να υπάρξει επαρκής χρόνος συζήτησης, για τις οποίες σας στέλνουμε τους κωδικούς σύνδεσης παρακάτω.

Θερμή παράκληση, οι συμμετέχοντες να συνδεθούν με τα κανονικά ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία, δηλαδή χωρίς να κάνουν επαναπροσδιορισμό ονόματος (renaming), πράγμα που είναι προϋπόθεση για να γίνουν δεκτοί από την ομιλήτρια.

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Τηλ. δήλωσης συμμετοχής: 210 804556, 210 6135611.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσαρμοστικότητά σας στις νέες τεχνολογίες και συνθήκες πραγματοποίησης των διαλέξεων της Σχολής Γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet