Βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 19/2
Κοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 19/2

Συνεχίζει τις διαδικτυακές συναντήσεις, μέσω ΖΟΟΜ, η Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 18:00, με το βιωματικό εργαστήριο «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» με ομιλήτρια τη σωματοδυναμική ψυχοθεραπεύτρια Μαριτίνα Συμβουλίδη.

Με αφορμή το προαναφερθέν βιωματικό εργαστήριο, η Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων σημειώνει:

Η σεξουαλικότητα είναι μια ενστικτώδης και αυθόρμητη κατάσταση στην εξέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης που συμβαίνει διερευνητικά και μιμητικά και αυτό είναι πολύ όμορφο. Οι ισορροπίες μεταξύ των ανθρωπίνων σχέσεων, οι προθέσεις, ο τρόπος αλληλεπίδρασης, όπως και η θέσπιση σωματικών ορίων και φυσικά η τήρηση τους, δείχνει πια να χρειάζεται κατεύθυνση και εκμάθηση. Έτσι διαμορφώνεται η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ώστε να μπορεί κάθε νέος άνθρωπος όπως και κάθε γονέας μικρού παιδιού να έχει πρόσβαση σε πληροφόρηση, ώστε με τη σειρά του να συμβουλεύει, να προστατεύει και να ενδυναμώνει, τόσο τον εαυτό του, όσο και το ίδιο του το παιδί, μέσα από συμπεριφοριστικά εργαλεία και πρακτικές συμβουλές. Στόχος, ειδικά στις μέρες μας είναι η πρόληψη και η ενημέρωση!

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα Μαριτίνας Συμβουλίδη

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με ειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training) και μαθητευόμενη μαμά τριών υπέροχων ανθρώπων. Με σπουδές στον κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Διατροφής. Έχει ολοκληρώσει την επαγγελματική εκπαίδευση στις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα.

Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει μέσα από ατομικές συνεδρίες, ομάδες και σεμινάρια, ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης, αγάπης και υποστήριξης, τόσο με τον εαυτό τους, όσο και με τους γύρω τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet