Βριλήσσια: Αναχώρησε σήμερα (21/2) η 3η αποστολή για τους σεισμόπληκτους Συρίας-Τουρκίας
Κοινωνία

Βριλήσσια: Αναχώρησε σήμερα (21/2) η 3η αποστολή για τους σεισμόπληκτους Συρίας-Τουρκίας

Στην ανθρωπιστική βοήθεια των τεσσάρων τόνων του ΟΚΠΑ, η οποία συγκεντρώθηκε αμέσως μετά την προηγούμενη, συμπεριλήφθηκε και η ανθρωπιστική βοήθεια της εκκλησίας των Αγίων 12 Αποστόλων, του Συλλόγου Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Βριλησσίων.

Η ανθρωπιστική βοήθεια μεταφέρθηκε σε αποθήκες σε στρατόπεδο στο Μενίδι τις οποίες χρησιμοποιεί και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ώστε να αποστέλλεται σταδιακά και με ασφαλή τρόπο στους σεισμόπληκτους. Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στους «Γιατρούς του Κόσμου» και στον «Άλλο Άνθρωπο» για την ασφαλή διάθεση στις περιοχές που συνδράμουν.

Η Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, πρόεδρος του ΟΚΠΑ και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας Βριλησσίων δηλώνει σχετικά:

«Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη συνεργασία όσον αφορά τη μεταφορά της αποστολής. Ευχαριστούμε τους εθελοντές του “Βριλησσού” για τη βοήθεια στη φόρτωση της αποστολής. Με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην ευαισθησία την οποία δείχνετε κάθε φορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet