Βριλήσσια: Ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά τα διαδικτυακά ξενόγλωσσα μαθήματα του ΔΗΚΕΜΕ
Κοινωνία

Βριλήσσια: Ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά τα διαδικτυακά ξενόγλωσσα μαθήματα του ΔΗΚΕΜΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τα διαδικτυακά ξενόγλωσσα μαθήματα του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης στον Δήμο Βριλησσίων.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και η αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα με την ολοκλήρωση των μαθημάτων συναντήθηκαν με τους καθηγητές όπου τους ευχαρίστησαν και τους εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης τόνισε: «Με την εθελοντική σας προσφορά, το αμείωτο ενδιαφέρον και την επαγγελματική σας ευσυνειδησία σε συνδυασμό με την εθελοντική σας προσφορά στους δημότες, αναδείξατε για 7η συνεχόμενη χρονιά το ΔΗΚΕΜΕ σε θεσμό».

Η αντιδήμαρχος Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα τόνισε: «Στηρίξατε την προσπάθειά μας και συμβάλλατε στην απόλυτη επιτυχία της συνέχισης του προγράμματος. Με την πράξη σας αυτή αποδείξατε την έμπρακτη αλληλεγγύη και ανθρωπιά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στο τέλος της συνάντησης δόθηκε στους καθηγητές από ένα λογοτεχνικό βιβλίο να τους συντροφεύει στις καλοκαιρινές τους διακοπές, ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στους δημότες Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet