Β. Βήττος: Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα προστασίας
Κοινωνία

Β. Βήττος: Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια – να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα προστασίας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, Βασίλης Βήττος, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, για να του ζητήσει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευτούν οι δημότες και οι περιουσίες τους από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Όπως αναφέρει ο κ. Βήττος «ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα να παρέμβουν εάν χρειαστεί. Ωστόσο, αρκετοί δρόμοι, όπως η Ροδόπης, η Σαλαμίνος και η Κισσάβου μετατράπηκαν σε ποτάμια αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ολοκληρωμένου σχεδιασμού αντιπλημμυρικής προστασίας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Βριλησσίων, όπου πλημμύρισαν όλοι οι δρόμοι περιμετρικά δυσχεραίνοντας την έξοδο των μαθητών/τριών».

«Είμαστε σε ετοιμότητα να παρέμβουμε ξανά και να διεκδικήσουμε με παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τον Δήμο μέτρα
αντιπλημμυρικής θωράκισης αντίστοιχα των επιτευγμάτων της επιστήμης του 21ου αιώνα που θα προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή, τη λαϊκή περιουσία και θα αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο», αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και καταλήγει:

«Η πρόληψη και η προστασία του λαού από τα φυσικά φαινόμενα δεν είναι
πολυτέλεια ούτε και “ατομική ευθύνη”. Εδώ και τώρα να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet