Για τα επικείμενα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή συζήτησαν Ξ. Μανιατογιάννης και Γ. Μαρκόπουλος
Κοινωνία

Για τα επικείμενα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή συζήτησαν Ξ. Μανιατογιάννης και Γ. Μαρκόπουλος

Το δημαρχείο Βριλησσίων και τον δήμαρχο κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δύο αιρετοί συζήτησαν για τα επικείμενα νομοσχέδια, τα οποία θα κατατεθούν στη Βουλή έως το τέλος του χρόνου και αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα στη διοίκηση των ΟΤΑ.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Βριλησσίων, ο κ. Μανιατογιάννης τόνισε στον πρόεδρο της ΠΕΔΑ πως πρέπει να τηρηθεί η δέσμευση για από κοινού καθορισμό από τις διοικήσεις της ΠΕΔ Αττικής και του ΕΔΣΝΑ της τιμολογιακής πολιτικής για το 2021, καθώς και για την εκπόνηση και έγκριση Επιχειρησιακού Σχεδίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Ο κ. Μανιατογιάννης ενημέρωσε τον κ. Μαρκόπουλο, πως λόγω της πανδημίας θέτει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021, προκειμένου να κατατεθούν απόψεις και σχόλια από όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet