Δήμος Βριλησσίων: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Αντιόχειας
Φωτογραφία: www.vrilissia.gr
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Αντιόχειας

Ο Δήμος Βριλησσίων στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από το καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου στην Τουρκία και απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σε τηλεφωνική επικοινωνία της προέδρου του ΟΚΠΑΔΒ Βούλας Αρσένης-Λάμπρου με τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας της Αντιόχειας Σαχμπά Μιχάλη, υπάρχει μεγάλη ανάγκη και συλλέγουμε, από σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (10:00 – 17:00) στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Λ. Πεντέλης 62:

  • Φάρμακα όλων των ειδών (γάζες, κρέμες αντιβιοτικές, κολλύρια, αντιβιοτικά, χάνζαπλαστ, ενέσεις, betadine, κρέμες για εγκαύματα, dermafil κλπ,pulvo, αντιπυρετικά ponstan,depon, panadol, apotel, αντισηπτικά, xozal για αλλεργίες, αντιβηχικά σιρόπια.
  • Τρόφιμα τυποποιημένα, κονσέρβες, κρέμες για μωρά, γάλα μακράς διάρκειας, μπάρες δημητριακών, μπισκότα και τρόφιμα μακράς διάρκειας.
  • Είδη ατομικής υγιεινής.

Η δημοτική αρχή καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια προσφοράς. Παράλληλα, εκφράζει τη συμπαράστασή της στα θύματα του φονικού σεισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet