Δήμος Βριλησσίων: Σε πλήρη ετοιμότητα τα εξεταστικά μας κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Σε πλήρη ετοιμότητα τα εξεταστικά μας κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Με την επίσκεψή της στο 1ο και 2ο Λύκειο Βριλησσίων τη Δευτέρα 16 Μαΐου η αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Σοφία Χαντζάρα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των δύο εξεταστικών κέντρων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η κ. Χαντζάρα και ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Κωνσταντίνος Βαφειάδης παρέδωσαν μάσκες προστασίας για το σύνολο των εξεταζόμενων μαθητών, είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις και συζήτησαν με τις διευθύντριες των Λυκείων κ. Κωνσταντίνου και κ. Χαρίση, για την ετοιμότητα των χώρων και τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Ο Δήμος, μέσω της αντιδημαρχίας Παιδείας και της έγκαιρης κινητοποίησης της 2ης Σχολικής Επιτροπής και του προέδρου της Άλκη Εγκολφόπουλου, τονίζει ότι φρόντισε ώστε να υπάρχουν σε επάρκεια, όλα τα απαιτούμενα, όπως καθαριστικά και αντισηπτικά, εμφιαλωμένα νερά, γραφική ύλη και μηχανήματα για την εύρυθμη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η κ. Χαντζάρα διαβεβαίωσε τις δ/ντριες ότι «ο Δήμος είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους, όχι μόνο κατά την περίοδο των εξετάσεων, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς».

Τέλος, ο κ. Εγκολφόπουλος εύχεται στους μαθητές της Γ’ Λυκείου «καλή επιτυχία και να θυμούνται ότι οι εξετάσεις είναι η αρχή του δρόμου και όχι το τέλος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet