Δήμος Βριλησσίων: Τα συνεργεία εκχιονισμού εργάζονται πυρετωδώς για τη διάνοιξη των δρόμων
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Τα συνεργεία εκχιονισμού εργάζονται πυρετωδώς για τη διάνοιξη των δρόμων

Για την πορεία των εργασιών για τη διάνοιξη των δρόμων ενημερώνει η δημοτική αρχή Βριλησσίων, τονίζοντας ότι τα συνεργεία εκχιονισμού εργάζονται πυρετωδώς.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«Ενημερώνουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια και της νύχτας τα συνεργεία εκχιονισμού εργάζονταν πυρετωδώς για τη διάνοιξη των δρόμων και έχουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους δοθεί στην κυκλοφορία, χωρίς να απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Απαιτείται, βέβαια, ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία από τους οδηγούς και τους πεζούς. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση αποχιονισμού και των μικρών στενών και απομάκρυνσης σπασμένων κλαδιών και δέντρων, σε ορισμένα σημεία που επηρεάζουν ακόμα την κίνηση των οχημάτων. Στην Πεντέλης και στη Γράμμου πραγματοποιείται ρίψη αλατιού για διάνοιξη και για πλήρη πρόσβαση στα κατάστημα της πόλης. Η ύδρευση της πόλης λειτουργεί κανονικά, χωρίς προβλήματα. Εν αναμονή της αποκατάστασης και των βλαβών ηλεκτροδότησης για επαναφορά του ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, για την πλήρη επαναλειτουργία της πόλης.

Παραμένει ενεργή η σύσταση για σχετικό περιορισμό των μετακινήσεων με τα πόδια, για τις βασικές λειτουργίες και με ιδιαίτερη προσοχή αποφυγής ενδεχομένων κρυφών σημείων παγετού, για να διατηρηθούμε όλοι υγιής και ασφαλής μετά τα ακραία φαινόμενα των χιονοκαταιγίδων που έπληξαν την πόλη μας τη Δευτέρα 24/1 και για ένα 48ωρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet