Δήμος Βριλησσίων: Όχι εξαγωγή ογκωδών απορριμμάτων έως την Τρίτη 21 Ιουλίου
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Όχι εξαγωγή ογκωδών απορριμμάτων έως την Τρίτη 21 Ιουλίου

Ο Δήμος Βριλησσίων γνωστοποιεί ότι σύντομα θα είναι και πάλι όλος ο στόλος των οχημάτων αποκομιδής ογκωδών σε πλήρη λειτουργία, ωστόσο καλεί τους δημότες, έως την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου, να μην εξάγουν ογκώδη αντικείμενα στις οδούς της πόλης.

Λόγω της σοβαρής βλάβης του οχήματος συλλογής ογκωδών της υπηρεσίας Καθαριότητας και συνεπώς της καθυστέρησης στην αποκομιδή που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος ενημερώνει ότι η διαδικασία επισκευής του συγκεκριμένου οχήματος ολοκληρώνεται άμεσα (αρχές επόμενης εβδομάδας).

Η διοίκηση σημειώνει ότι παρά τις δυσκολίες, οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας Περιβάλλοντος καθημερινά αγωνίζονται να διατηρήσουν την πόλη καθαρή και για τον λόγο αυτόν υπενθυμίζει τα εξής:

  • Δεν βάζουμε στους απλούς κάδους μπάζα, οικοδομικά υλικά και άλλα ογκώδη.
  • Ελαχιστοποιούμε τον όγκο, όσο είναι δυνατόν.
  • Ενημερώνουμε τηλεφωνικά την υπηρεσία, ώστε να υπάρξει άμεσα προγραμματισμός για την περισυλλογή των αντικειμένων που απορρίπτουμε.
  • Φροντίζουμε τα αντικείμενα που αφήνουμε να μην εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για την προστασία της δημόσιας υγείας και της καλαίσθητης εικόνας της πόλης μας», σημειώνει η διοίκηση στην ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet