Δήμος Βριλησσίων: Oι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μη στέκονται κάτω από δένδρα
Κοινωνία

Δήμος Βριλησσίων: Oι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μη στέκονται κάτω από δένδρα

Η Πολιτική Προστασία, οι υπηρεσίες Πρασίνου & Καθαριότητας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες και κάθε εμπλεκόμενη δημοτική υπηρεσία παραμένουν στις επάλξεις και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το πέρασμα της σφοδρής κακοκαιρίας, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Σχετικά με τις διακοπές ρεύματος ο Δήμος Βριλησσίων έχει ειδοποιήσει τη ΔΕΔΔΗΕ και ταυτόχρονα συνεργεία του Δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική επιχειρούν στα σημεία, όπου διακοπές ρεύματος έχουν προκληθεί από πτώσεις δένδρων, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης συνεχίζει κανονικά, παρά τις αντίξοες συνθήκες το πρόγραμμα εξυπηρέτησης δημοτών κατ’ οίκον, είτε για προμήθεια αναγκών πρώτης ανάγκης, είτε για φάρμακα, προσθέτει η δημοτική αρχή, ενώ προσθέτει ότι η μεταφορά προς τα κέντρα εμβολιασμού σήμερα, λόγω ακύρωσης αυτών, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπ. Υγείας, δεν θα πραγματοποιηθεί

Το συσσίτιο θα διανεμηθεί κανονικά στους δικαιούχους, σύμφωνα με τη διοίκηση.

Οι αιτήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας https://aitiseis.menoumespiti-vrilissia.gr/sadv στην ιστοσελίδα του Δήμου Βριλησσίων διεκπεραιώνονται το συντομότερο δυνατό.     –

Όποιος από τους δημότες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μπορεί να καλέσει στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 69 42475475 (Πολιτική Προστασία), 210 6130917 (Υπηρεσία Καθαριότητας), 210 6135611, 210 8100224, 210 8105052 και 210 8045564 (ΟΚΠΑ). 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet