Δράση για μια Άλλη Πόλη: Mεγάλη η θλίψη για την απώλεια της Λιάνας Παπαδοπούλου
Κοινωνία

Δράση για μια Άλλη Πόλη: Mεγάλη η θλίψη για την απώλεια της Λιάνας Παπαδοπούλου

Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη αποχαιρετά τη δημοτική σύμβουλο Λιάνα Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα, η Δράση αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Πέθανε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, σε ηλικία 75 ετών, η Βριλησσιώτισσα Λιάνα Παπαδοπούλου.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, όπως επιβάλλουν οι περιορισμοί της περιόδου, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στο νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Η Λιάνα ήταν άνθρωπος στον οποίο οι έννοιες «αριστερά» και «πολίτης» έβρισκαν το πλήρες νόημά τους. Για δεκαετίες συμμετείχε στα κοινά. Στις δημοτικές εκλογές του 1982, ένα χρόνο μετά την πρώτη εκλογική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων ως επικεφαλής του δημοτικού σχήματος που στήριζε το ΚΚΕ, του οποίου, από νεαρή ηλικία και μέχρι το τέλος της ζωής της, υπήρξε μέλος. Εκείνη την εποχή, οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι του Δήμου Βριλησσίων ήταν μόλις 3.192 και ο συνδυασμός του ΚΚΕ είχε πετύχει ποσοστό 17,95%.

Πιστή στις θέσεις της, ανεπηρέαστη από τις δυσκολίες και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια, τις υποστήριζε αταλάντευτα και με συνέπεια, κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και «αντιπάλων». Αισιόδοξη και γελαστή, αλλά και αποφασιστικός άνθρωπος, η Λιάνα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στα Βριλήσσια.

Η θλίψη μας για την απώλειά της γίνεται πιο έντονη, από την αδυναμία μας, σε αυτό της το τελευταίο ταξίδι, να την αποχαιρετίσουμε όπως της άξιζε. Η Δράση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της, ιδιαίτερα στον σύντροφο της ζωής της Αλέκο και στους γιούς της, καθώς και στην Κομματική Οργάνωση Βριλησσίων του ΚΚΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet