Εθελοντές εκπαιδευτικούς αναζητεί το ΔΗΚΕΜΕ Βριλησσίων
Κοινωνία

Εθελοντές εκπαιδευτικούς αναζητεί το ΔΗΚΕΜΕ Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων καλεί εθελοντές εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης, καθώς και εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών.

Για την ενίσχυση των μαθητών Γυμνασίου:

Το Δημοτικό Κέντρο Μελέτης (ΔΗΚΕΜΕ) του Δήμου Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού, λειτούργησε πιλοτικά, για πρώτη φορά κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές των τριών τάξεων των Γυμνασίων της πόλης μας, με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.

Εξελίχτηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο και αξιόπιστο θεσμό, τον οποίο εμπιστεύτηκαν μαθητές και γονείς. Στηρίζεται αποκλειστικά στην υποδειγματική εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, διότι στις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, έχει γίνει απαραίτητος ο Εθελοντισμός για τη λειτουργία και συνέχιση του θεσμού.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε τη μέγιστη βοήθεια στους νεαρούς μαθητές της πόλης, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Για να μπορέσει λοιπόν ο Δήμος να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση και εν όψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020, καλούμε Εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης ή τελειόφοιτους ή προπτυχιακούς φοιτητές (φιλολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς) να πλαισιώσουν και πάλι, για πέμπτη συνεχή χρονιά, αυτή την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς.

Για εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών:

Το Δημοτικό Κέντρο Μελέτης (ΔΗΚΕΜΕ) του Δήμου Βριλησσίων, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Παιδείας & Εθελοντισμού, εν όψει του προγραμματισμού των τμημάτων για τη σχολική χρονιά 2019-2020, καλεί εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης ή καθηγητές με επάρκεια διδασκαλίας, να πλαισιώσουν τα ξενόγλωσσα μαθήματα των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών, ώστε να συνεχιστεί ο επιτυχημένος θεσμός εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Ως εκ τούτου οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο 213 2050501 και 213 2050563 ή στο email: [email protected] και [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet