Εθελοντική αιμοδοσία στις 19 Δεκεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στις 19 Δεκεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

Εθελοντική αιμοδοσία προγραμματίζει ο Δήμος Βριλησσίων για τις 19 Δεκεμβρίου 2020, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων σώματος «Η Αλληλεγγύη», τον Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων, τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων και τον Πολιτιστικό και τον Αθλητικό Σύλλογο Άνω Βριλησσίων «Μεταμόρφωση του Σωτήρος», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων (Φλωρίνης 24), από το τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, από τις 10:00 έως τις 13:30.

Η διαδικασία θα γίνει, όπως και κάθε φορά, με πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και με τη βοήθεια των εθελοντών ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων Βριλησσίων, επισημαίνει η διοίκηση.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Βριλησσίων, για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την αποφυγή του συγχρωτισμού, θα κλείνονται ραντεβού στον τηλ. αριθμό: 210 8045564.

«Ενώνουμε δυνάμεις. Ενισχύουμε το κίνημα αιμοδοσίας-εθελοντισμού και προσφέρουμε ζωή!» καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet