Εκδρομή και πεζοπορία στο Ναύπλιο διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Εκδρομή και πεζοπορία στο Ναύπλιο διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων

Πεζοπορική διαδρομή και εκδρομή στο Ναύπλιο διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Ο ΠΑΟΔΗΒ αναφέρει σχετικά:

«Η πεζοπορία Ναύπλιο – Καραθώνας – Άγιος Νικόλαος, είναι μία θαυμάσια πεζοπορία, που προσφέρει μοναδική θέα και ξεκινάει από την καρδιά του Ναυπλίου, από την πλατεία Συντάγματος και συνεχίζεται κάτω από τα επιβλητικά ενετικά φρούρια της Ακροναυπλίας και του Παλαμηδίου, στο διάσημο λιθόστρωτο της πόλης, συνέχεια δίπλα στη θάλασσα. Τελειώνει στο νότιο άκρο του κόλπου της Καραθώνας, στο ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου, το οποίο είναι κτισμένο στους βράχους, πάνω από τη θάλασσα και η επιστροφή γίνεται πάλι από την ίδια διαδρομή.

Όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει όλη αυτή τη διαδρομή, μπορεί στο ενδιάμεσο να επιστρέψει από το ίδιο μονοπάτι πίσω στο Ναύπλιο.Η πεζοπορία είναι πολύ εύκολη, κυρίως παραλιακή και ενδείκνυται για αρχάριους και οικογένειες. Έχει μήκος περίπου 8,5 χιλιόμετρα και η διάρκειά της αναμένεται να είναι με έναν μέτριο ρυθμό και τουλάχιστον ένα διάλειμμα, περίπου 4,5 ώρες».

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την πεζοπορική διαδρομή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet